Akışkan muhallebiyi yapmak gerçekten çok mu kolay? Malzemeleri hazırlamak ve kısık ateşte karıştırmak gibi basit adımları izlemek yeterli mi? Özellikle nişastayı eklerken topaklanmaması için sürekli karıştırmak gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu gerçekten önemli bir detay mı? Ayrıca, üzerine hindistan cevizi ya da çikolata parçaları ekleyerek sunum yapmak, tatlıyı nasıl etkiliyor? Misafirlerim için farklı soslar denemek ilginç olabilir mi?
Akışkan muhallebiyi yapmak gerçekten çok mu kolay? Malzemeleri hazırlamak ve kısık ateşte karıştırmak gibi basit adımları izlemek yeterli mi? Özellikle nişastayı eklerken topaklanmaması için sürekli karıştırmak gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu gerçekten önemli bir detay mı? Ayrıca, üzerine hindistan cevizi ya da çikolata parçaları ekleyerek sunum yapmak, tatlıyı nasıl etkiliyor? Misafirlerim için farklı soslar denemek ilginç olabilir mi?
Cevap yaz