Meyve jöleli muhallebiyi yapma aşamasında en çok hangi adımda zorlandınız? Özellikle muhallebiyi pişirirken kıvamını tutturmakta mı sıkıntı yaşıyorsunuz, yoksa jöleyi hazırlarken mi? Ayrıca, farklı meyve aromaları denemek konusunda bir fikir sahibi misiniz? Örneğin, çilek veya vişne jölesi kullanmayı düşündünüz mü?
Meyve jöleli muhallebiyi yapma aşamasında en çok hangi adımda zorlandınız? Özellikle muhallebiyi pişirirken kıvamını tutturmakta mı sıkıntı yaşıyorsunuz, yoksa jöleyi hazırlarken mi? Ayrıca, farklı meyve aromaları denemek konusunda bir fikir sahibi misiniz? Örneğin, çilek veya vişne jölesi kullanmayı düşündünüz mü?
Cevap yaz