Karamelli muhallebi yaparken karamelin nasıl hazırlanacağına dair bu kadar detaylı bilgi vermiş olmanız çok faydalı! Karamel yaparken şekerin yanmaması için sürekli karıştırmanın ne kadar önemli olduğunu belirtmişsiniz. Peki, şekerin eritilmesi sırasında dikkat edilmesi gereken başka bir püf noktası var mı? Ayrıca, muhallebiyi dinlendirmenin lezzetini artırdığına dair verdiğiniz bilgi de çok değerli. Bu dinlendirme süresinin ideal süresi hakkında bir öneriniz var mı?
Karamelli muhallebi yaparken karamelin nasıl hazırlanacağına dair bu kadar detaylı bilgi vermiş olmanız çok faydalı! Karamel yaparken şekerin yanmaması için sürekli karıştırmanın ne kadar önemli olduğunu belirtmişsiniz. Peki, şekerin eritilmesi sırasında dikkat edilmesi gereken başka bir püf noktası var mı? Ayrıca, muhallebiyi dinlendirmenin lezzetini artırdığına dair verdiğiniz bilgi de çok değerli. Bu dinlendirme süresinin ideal süresi hakkında bir öneriniz var mı?
Cevap yaz