Muzlu muhallebili rulo pasta yapma sürecinde, özellikle muhallebiyi hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Muhallebinin kıvamı için kaynamaya başlamasını beklerken, başka bir şeyle uğraşmak mümkün mü yoksa sürekli karıştırmak mı gerekiyor? Ayrıca, pastayı rulo haline getirirken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar neler? Uç kısımlarının açılmaması için buzdolabında ne kadar bekletmek gerektiği konusunda bir önerin var mı?
Muzlu muhallebili rulo pasta yapma sürecinde, özellikle muhallebiyi hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Muhallebinin kıvamı için kaynamaya başlamasını beklerken, başka bir şeyle uğraşmak mümkün mü yoksa sürekli karıştırmak mı gerekiyor? Ayrıca, pastayı rulo haline getirirken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar neler? Uç kısımlarının açılmaması için buzdolabında ne kadar bekletmek gerektiği konusunda bir önerin var mı?
Cevap yaz