Muhallebi lokum yapımında özellikle süt ve nişasta karışımının pişirme aşamasında sürekli karıştırılması gerektiği belirtilmiş. Bu, gerçekten önemli bir nokta. Peki, karışımın topaklanmaması için başka hangi ipuçlarını deneyebilirim? Ayrıca, sunum aşamasında hindistancevizi veya fındık eklemek güzel bir fikir, ama farklı süsleme önerileri var mı? Gıda boyası kullanarak renkli lokumlar oluşturmak da hoş görünüyor. Herhangi bir özel renk kombinasyonu öneriniz var mı?
Muhallebi lokum yapımında özellikle süt ve nişasta karışımının pişirme aşamasında sürekli karıştırılması gerektiği belirtilmiş. Bu, gerçekten önemli bir nokta. Peki, karışımın topaklanmaması için başka hangi ipuçlarını deneyebilirim? Ayrıca, sunum aşamasında hindistancevizi veya fındık eklemek güzel bir fikir, ama farklı süsleme önerileri var mı? Gıda boyası kullanarak renkli lokumlar oluşturmak da hoş görünüyor. Herhangi bir özel renk kombinasyonu öneriniz var mı?
Cevap yaz