Tel kadayıf muhallebisi yapmayı çok istiyorum ama nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Öncelikle, tel kadayıfı tereyağında kavurmak mı gerekiyor? Kavrulma süresi ne kadar olmalı? Ayrıca, muhallebiyi pişirirken sürekli karıştırmak neden bu kadar önemli? Son olarak, bu tatlının dinlendirilmesi ne işe yarıyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim!
Tel kadayıf muhallebisi yapmayı çok istiyorum ama nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Öncelikle, tel kadayıfı tereyağında kavurmak mı gerekiyor? Kavrulma süresi ne kadar olmalı? Ayrıca, muhallebiyi pişirirken sürekli karıştırmak neden bu kadar önemli? Son olarak, bu tatlının dinlendirilmesi ne işe yarıyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim!
Cevap yaz